CHV Noordkade

Fermer
Inscrivez-vous à notre newsletter pour rester informé sur nos projets
Oui, tenez moi au courant

TRANSFORMATION CHV NOORDKADE 

The former CHV site in Veghel has transformed into a cultural center with cafés, restaurants, shops, offices and various workshops for graphics, visual arts and pop music For the transformation a large number of interventions in the existing buildings were inevitable. Where necessary, façades, floors and roofs were partially demolished or opened. Slim aluminum profiles were applied where possible and glass roofs installed. Now, there is an abudance of daylight that gives a new life to the former industrial building that was ever dark, dusty and noisy.

Fabricant: 
Thermo Konstrukties
Lieu: 
Vaux-sur-Sûre, les Pays-Bas View on map
Photographe: 
Jan Willem Schouten
Systèmes Reynaers utilisés: